Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از لکسولوژی، پیش نویس قانون مذکور در خصوص ۳ نوع موسسه اجرایی خواهد شد که عبارتند از:

۱- موسساتی که اشاره به شرکت هایی دارد که عملیات های عمومی انجام می دهند یا زیرساخت اطلاعات در بخش بازار اوراق بهادار و آتی را مدیریت می کنند. همچنین موسسات حسابداری نیز شامل این دسته می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲-موسسات عملیاتی که اشاره به شرکت هایی دارد که عملیات های مربوط به بورس و معاملات آتی را انجام می دهند، مانند کارگزاری های بورس، شرکت های انجام معاملات آتی و شرکت های مدیریت سرمایه

۳- موسسات ارائه کننده سرویس های فناوری اطلاعات که به شرکت هایی اشاره دارد که توسعه، آزمایش، یکپارچه سازی، ارزیابی، نگهداری و مدیریت روزانه محصولات و سرویس های مربوط به بورس را برای سیستم های اطلاعاتی بورس و معاملات آتی فراهم می کنند.

هرچند موسسات اصلی و موسسات عملیاتی محور تمرکز پیش نویس اقدامات هستند، اما تهیه کنندگان فناوری های اطلاعاتی مرتبط نیز باید قوانین مربوطه را رعایت کنند.

طبق این قانون موسسات اصلی و عملیاتی باید با اجرای مجموعه ای از اقدامات از امنیت سیستم شبکه اطمینان حاصل کنند. آنها باید سیستم های مدیریت سایبری ایمن و سالمی ایجاد کنند که شامل بخش های نظارت بر فناوری اطلاعات، تصمیم گیری، مدیریت، اجرا و رصد است.

همچنین این شرکت ها باید فردی در موسسه (معمولا نماینده قانونی) را مسئول امنیت سایبری و فردی را به عنوان مسئول مستقیم فناوری مورد نیاز برای امنیت سایبری انتخاب کنند.

در کنار این موارد شرکت ها باید تضمین کنند تعداد کارمند شایسته و سرمایه کافی برای فعالیت های کسب و کاری وجود دارد. همچنین موسسات مذکور باید از عملکرد، ظرفیت، اعتبار ، قابلیت گسترش و امنیت سیستم های اطلاعاتی و زیربنای ساختاری خود اطمینان حاصل کنند.

طبق این قانون شرکت ها باید طرح امنیت سایبری با چند لایه حفاظتی اجرا کنند که روند اصلی حفاظت از امنیت سایبری را تشکیل می دهد. همچنین آنها باید جزئیات اجرای طرح را به CSRS گزارش دهند. اتخاذ اقدامات احتیاطی قبل از اجرا، تغییر یا خاموش کردن سیستم های اطلاعاتی مهم نیز بخشی از این قانون است.

کد خبر 5503443

منبع: مهر

کلیدواژه: حاکمیت سایبری چین بورس اوراق بهادار قانون امنیت سایبری نوآوری فناوری فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان اینترنت گوگل خدمات رسانی پست حاکمیت سایبری عیسی زارع پور روسیه اپ استور دولت الکترونیک حکم انتصاب امنیت سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۷۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!

ایتنا - آیپد اپل به فهرست محصولات و خدمات شرکت‌های بزرگ فناوری اضافه شد که مشمول مقررات سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا برای متوقف کردن سوءاستفاده از قدرت رقابت می‌شوند.
این اقدام به معنای آن است که اپل، شش ماه فرصت دارد تا اطمینان حاصل کند اکوسیستم تبلت این شرکت، مطابق با مجموعه اقدامات بازدارنده تحت «قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا است.

سیستم عامل موبایل iOS، فروشگاه اپ استور و مرورگر سافاری اپل پیش از این هدف این قانون قرار گرفته‌اند اما اپل، مشخص شدن این شرکت برای خدمات خاص را در دادگاه عمومی اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ، به چالش کشیده و قرار است جلسه رسیدگی به درخواست این شرکت، در سال میلادی جاری برگزار شود.

مارگارت وستاگر، کمیسر رقابت اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای گفت:‌ تصمیم اتحادیه اروپا برای قرار دادن آیپد تحت «قانون بازارهای دیجیتال»، حفظ انصاف و رقابت را تضمین می‌کند. وی اظهار کرد: تحقیقات نشان داده که سیستم عامل iPadOS، دروازه مهمی است که بسیاری از شرکت‌ها برای دسترسی به مشتریانشان، به آن متکی هستند.

این تصمیم، یک شکست برای شرکت آمریکایی اپل است که باید سیستم عامل خود را برای عمل به مجموعه‌ای از الزامات و ممنوعیت‌ها، اصلاح کند و به کاربران آیپد اجازه دهد اپلیکیشن‌ها را فراتر از مرزهای انحصاری اپل دانلود کنند و بتوانند برنامه‌های از قبل نصب شده در این دستگاه را حذف کنند.

سخنگوی اپل اظهار کرد: این شرکت به خدمات‌رسانی به مصرف کنندگان اروپایی متعهد مانده و همزمان تلاش می‌کند ریسک‌های امنیت داده و حریم خصوصی جدید ناشی از «قانون بازارهای دیجیتال» را خنثی کند.

«قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا، ضربه‌ای به قلب مدل‌های کسب و کار شش شرکت فناوری قدرتمند جهان شامل اپل، مایکروسافت، متا پلتفرم، گوگل، آمازون و بایت دنس (شرکت مادر تیک‌تاک) است که همگی به عنوان «دروازه‌بان‌های دیجیتالی» مشخص شده‌اند و مشمول الزامات جدید قرار می‌گیرند تا مانع سوءاستفاده از نفوذشان شود.

تحت این قانون که از هفتم مارس به طور کامل اجرایی شد، شرکت‌هایی که به عنوان «دروازه‌بان دیجیتالی» مشخص شده اند حق ندارند سرویس‌های خود را بر سرویس‌های رقبا در اولویت قرار دهند. همچنین اجازه ندارند اطلاعات شخصی را در سراسر خدمات مختلف، یکپارچه کنند و از داده‌های جمع آوری شده از شرکت‌های شخص ثالث برای رقابت با آنها استفاده کنند و باید به کاربران اجازه دهند اپلیکیشن‌ها را از پلتفرم‌های رقیب، دانلود کنند.

دیگر خبرها

  • خسارت ۹.۵ تریلیون دلاری حملات سایبری در سال ۲۰۲۴
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!